Az Általános Angol Nyelvtanfolyam egész évben választható 6 szinten: Kezdő (beginner) A1, haladó (elementary) A2, közép haladó (pre intermediate) A2- B1, haladó (intermediate) B1, szuper haladó (upper intermediate) B2, felsőfokú (advanced) C1.A tanulók szintfelmérő tesztet töltenek ki online, vagy az első napon, (1 órás) így a megfelelő kategória szerint kezdhetik tanulmányaikat. (A tanulmányi fejlődés során felsőbb szinten folytatható a kurzus).

Leckék hetente: 20 lecke / 15 óra

Intezív Angol

Általános Angol kurzus délelőtt + Beszélgetés délután (20 lecke/hét + 10 lecke/hét)

Ez a tanfolyam azok számára lett kialakítva, akik több időt szánnak az Angol nyelv fejlesztésére, viszonylag rövid idő alatt, így a délelőtti Általános Angol órák után a beszélgetéssel maximalizálják angol nyelvtudásukat. A diákok szintfelmérő tesztet írnak az első napon, ezáltal a nyelvtudásuk szerinti csoportban kezdhetik tanulmányaikat. A délutáni Beszélgetéses Angol csoportban eszmecserés társalgások közepette hangsúly helyeződik a helyes kiejtésre. Kiválóan képzett Angol tanárok prezentációval segítik a diákok tanulmányait, valamint lehetőséget biztosítanak a páros munkához is.  Funkcionálisan a fókusz a vélemények, preferenciák, nézeteltérések és a tárgyalási készségek kifejezésére irányul.
Leckék hetente: 30 lecke / 22.5 óra (Általános Angol 20 lecke /15 óra per hét  + Beszélgetés 10 lecke / 7.5 óra per hét)

Általános Angol Plusz Egyéni Leckék

Általános Angol kurzus délelőtt + Egyéni oktatás délután (20 lecke/hét + 10 vagy 20 lecke/hét)

Ez a verzió lehetőséget nyújt a délelőtti csoportos órákon való részvételre, majd délután az egyéni órákra. Így a délutáni magán leckék alkalmával előtérbe kerülnek azok a területek, mely megerősítésre szolgálnak, ebben nyújt hathatós segítséget a professzionális nyelvtanár!

A hangsúly, mint mindegyik Angol tanfolyamban, a praktikus nyelvhasználatra helyeződik, éppúgy a mindennapokban, mint ahogyan az kapcsolódhat az olyan munkához vagy szakmához, amelyben az angol nyelvet bizalommal és helytállósággal használják.

Magán órák

Az egyéni leckék mindazok számára, akik erősen motiváltak az általános Angol nyelv fejlesztésében. Az órákon az  egyéni igényeknek megfelelően, a hallgató a tanárral együtt a azonosítja azokat a nyelvi készségeket és rendszereket, amelyek megerősítést és felülvizsgálatot igényelnek.

(20, 30, 40 lecke/hét)

Szint: Kezdő szinttől a felsőfokúig

Az órák 45 percesek

Délelőtt 4 lecke: 2×2 lecke 09:00 – 10:30 és 10:45 – 12:15

Délután 2 lecke: 13:00 – 14:30 (beszélgetés)

Hosszú távú tanfolyam esetén választható nemcsak délelőtti, de délutáni óra is (8. héttől)

Általános Angol délután 15:00 – 18:30

Intenzív Angol délután: 13:00 – 14:30 (beszélgetés) és 15:00 – 18:30

Tanulók átlagos száma egy Általános Angol osztályban: Tél/Tavasz/Ősz (Január – Május & Szeptember – December) 8 diák
Tanulók átlagos száma egy Általános Angol osztályban: Nyár (Június, Július & August) 12 diák
Maximum diákok száma a Beszélgetéses csoportban, egész évben: 6 diák

Fő szezon: 2024 . július 1-tól augusztus 30-ig.

Az árak euróban vannak meghatározva, 1 hétre.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam díját, regisztrációs díjat, “welcome” csomagot, bizonyítványt, a havi szintfelmérő tesztet, személyes leckéket a diákok igazgatójával minden 2 hétben, hogy figyelemmel kísérje a diákok fejlődését. Ingyenes WIFI. 24 órás rendelkezésre állást.

Tankönyv díja: 35 euró

Állami ünnepnapokon a tanítás szünetel, mely nem kerül bepótlásra, azonban az egyéni kurzuson résztvevő diákok részére más napon kompenzálásra kerül a kimaradt óra.

Extra szolgáltatások: Reptéri transzfer, oda-vissza 50 euró + 15 euró minden egyes személy aki ugyan azzal a repülő járattal utazik. Nemzetközi biztosítás orvosi ellátásra/utasbiztosításra 8 euró/hét. Extra egyéni oktatás 40 euró/lecke.

Árlista