A szaknyelvi angol tanfolyam lehetőséget kínál azoknak a szakembereknek, akik értékelik a gondosan strukturált programot, amely segít az angol nyelv használatában számos munkatevékenységen keresztül. A hallgatók olyan nyelvi feladatokat kapnak, amelyek közvetlenül kapcsolódnak szakmai életükhöz, legyen az törvény, információtechnológia, orvostudomány, tudomány, mérnöki, olaj- és gázipar, építészet, repülés, turizmus és vendéglátás, újságírás és mások. Lényegében a kurzus ötvözi a hallgató által megszerzett tantárgy ismeretét, és az angol nyelvhasználat iránti igényüket. Az egyéni tanítási vagy csoportos osztályok speciálisan kiválasztott tanárai a hallgatók érdeklődési körének megfelelő ismeretekkel és tanítási képességekkel rendelkeznek. Ezek a tanfolyamok segítenek abban, hogy elérjék a megfelelő angol nyelvet, amelyet magabiztosan használhat karrierjében. Az Angol Szaknyelvi tanfolyamok Általános Angol Nyelvtanfolyamokkal, Üzleti Angol Nyelvtanfolyamokkal, vagy egyéb kurzusokkal kombinálhatók.
Néhány példa a szakterületekre:

 • Gyógyellástában orvos
 • Fogorvos
 • Gyógyszerész
 • Nővér
 • Mentő ápoló
 • Művészetek
 • Pénzügyi területek
 • Hadügy
 • Tengerészet
 • Pilóta, légikisérő
 • Mezőgazdaság

Jelentkezés alkalmával a tanfolyamra jelentkezőknek szükséges részletesen informálni az iskolát a szakmájukról, ezáltal a tanár megfelelően, minden részletre körültekintően készíti elő a tanulási programot.

Szint: kezdőtől a haladóig
Az órák 45 percesek

Délelőtt 4 lecke: 2×2 lecke 09:00 – 10:30 és 10:45 – 12:15

Délután 2 lecke: 13:00 – 14:30

Kombinációk:

Általános Angol csoport 20 lecke/hét + Egyéni professzionális Angol 10 lecke/hét

Ez a kurzus ideális olyan diákok számára, akik délelőttönként csoportos környezetben kívánják javítani az általános angol nyelvtudásukat, amikor interaktív osztályban gyakorolhatják a nyelvi készségüket, majd délutánonként a figyelmüket szakmai területükre fordítják. Ezeken a magánórákon keresztül, tanáruk segítségével és irányításával együtt tudnak dolgozni szakmai ismereteik és angol nyelvtudásuk összehangolásával.

Általános Angol csoport 20 lecke/hét + Professzionális Angol csoportos 10 lecke/hét (min. 2 diák)

Ez a kombináció azonos szakterületen dolgozó kollégák vagy szakemberek számára hasznos, akik hasonló angol nyelvtudással rendelkeznek, és szeretnék javítani általános angol nyelvüket más hallgatókkal a délelőtti órákon, miközben a szakmai munkájuk meghatározott közös területre koncentrálódik délutánonként. A pedagógussal közösen meghatározhatják a kurzus céljait, valamint az angol nyelvtudásukban milyen hiányosságok vannak a munkájuk szempontjából melyek leginkább relevánsak. Az Általános Angol gyakorlása során a hallgatók nagyobb önbizalomra tesznek szert, majd ennek során nagyobb könnyedséggel térnek át szakmájuk sajátos nyelvterületére.

Professzionális Angol kis csoportos 20 lecke/hét (min. 4 diák)

A kis csoport kizárólag azoknak szól, akik intenzíven szeretnék fejleszteni szakmai Angol nyelvterületüket. A csoportban hasonló szakmai háttérrel rendelkező hallgatók vesznek részt. Egy-egy szakterületre összpontosítva, egy ilyen kurzus tanulsága érdekes és hatékony módja annak, hogy a hallgatók Angol nyelvét a lehető legpontosabbá tegyék a sajátos érdeklődési területükhöz, mivel a kurzus tartalmát és célkitűzéseit az osztályban tárgyalják meg a tanárral.

Fő szezon: 2024 július 1-től augusztus 30-ig.

Az árak euróban vannak meghatározva, 1 hétre.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam díját, regisztrációs díjat, “welcome” csomagot, bizonyítványt, a havi szintfelmérő tesztet, személyes leckéket a diákok igazgatójával minden 2 hétben, hogy figyelemmel kísérje a diákok fejlődését. Ingyenes WIFI. 24 órás rendelkezésre állást.

Tankönyv díja: 35 euró

Állami ünnepnapokon a tanítás szünetel, mely nem kerül bepótlásra, azonban az egyéni kurzuson résztvevő diákok részére más napon kompenzálásra kerül a kimaradt óra.

Extra szolgáltatások: Reptéri transzfer, oda-vissza 50 euró + 15 euró minden egyes személy aki ugyan azzal a repülő járattal utazik. Nemzetközi biztosítás orvosi ellátásra/utasbiztosításra 8 euró/hét. Extra egyéni oktatás 35 euró/lecke.

Árlista