Angol nyelvtanfolyam tanári képzés, az Erasmus plusz támogatásával! Az Angol vagy más idegennyelv-tanárok tanárai számára lehetőséget biztosítsanak a szakmai fejlődésük továbbfejlesztésére. Bármi legyen is a képzési igény az önfejlesztés érdekében, biztosak vagyunk benne, hogy valami olyasmit találsz, amellyel szakmai fejlődésed elősegíted a gondosan felépített és komolyan gondozott tanárképzési programokban. Ez a tanfolyam nemcsak a nyelvoktatásban dolgozó szakember, de az  általános, illetve középiskolás tanárok számára is hasznos, akik ugyanolyan vagy különböző háttérrel rendelkező diákokból álló  – sőt akár ahol a fogyatékos tanulókat tanítanak.
A módszertan szerint a tanárképző tanfolyamokon résztvevők a kifejezett oktatás és a közvetlen tanári részvétel kombinációját élvezhetik. A műhely formátumának megfelelően a kurzusok interaktívak, demonstratívak, gyakorlatiasak, tapasztalati jellegűek, gondosan kidolgozottak.

*Elemi Oktatási Program: 30 lecke/hét.
*Közép és Felsőfokú, illetve Felnőttképzési Program: 30 lecke/hét.
*Változatosság a Képzésben Program 30 lecke/hét.

Délelőtt 4 lecke: 2×2 lecke 09:00 – 10:30 és 10:45 – 12:15

Délután 2 lecke: 13:00 – 14:30

 
Mindhárom program tartalmazza a tanfolyam díját, két kirándulást (Éjszaka Valetta-ban, és félnapos kirándulás Mdina-ban), a Regisztrációs díjat, adót, és a tanfolyam anyagait!
Kurzusok 1 illetve 2 hetesek

Szintén választható Erasmus plusz alapítvány által; Teacher Training KA 1 Mobility

Erasmus plus PIC no.  927408756

Organisation ID (OID): E10095332

Részletes tematika + szállás ajánlat http://Gateway Teacher Training Programmes Full Details & Prices 2024 – GSE English School Malta

Az árak euróban vannak meghatározva, 1 hétre.

Fő szezon: 2024 július 1-től augusztus 30-ig

Extra szolgáltatások: Reptéri transzfer, oda-vissza 50 euró + 15 euró minden egyes személy aki ugyan azzal a repülő járattal utazik. Nemzetközi biztosítás orvosi ellátásra/utasbiztosításra 8 euró/hét.

Árlista