Napjainkban az angol nyelvterületen való kommunikáció hozzájárul a szaktudás színvonalának növeléséhez! A kurzus célja, a rugalmas alkalmazkodás az üzletemberek munkamódszereihez, biztosítani az ügyfelek számára a leggyorsabb utat az angol nyelvű kommunikációs kompetenciákra. Az óra a szakmai feladatok és a munkahelyi helyzetek köré szerveződik. A gyakorlati feladatok az ügyfelek különböző érdekeit tartják szem előtt, tiszteletben tartva a hallgatók szaktudását, különösen figyelembe véve a vezetési, fejlesztési területeket, és az emberi kapcsolatokat.

A kurzus kulcsfontosságú fogalmai közé tartoznak a szókincs, a beszéd, az írás, a témakörrel kapcsolatos szituációk, amelyek segítenek a  és a szociális angol nyelv megerősítésében, s ehhez számos üzleti angol nyelvű könyv is hozzájárul.

A témakörökön alapuló tanulási egységek az üzleti helyzetek széles körét fedik le, például a jó kereskedelmi angol nyelv használatával az információk összegyűjtésében, a jelentések készítésében és az előadások előkészítésében, a munkainterjú menedzselésében, az üzleti levelek és e-mail-ek írásában, a telefonbeszélgetésekben, a döntéshozatalban és a problémák megoldásában. Ezekhez különböző üzleti angol nyelvű könyveket használunk, mint például “New Business Matters, The Business Macmillan Series, English 365, Company to Company, New International Business English, English for Business Studies, Further Ahead , Getting Ahead, Market Leader”. Egyéb könyvek konkrétan a Business English szakterületei, mint például az Oxford Kézikönyv a kereskedelmi levelezéshez, “E-mail English” valamint  “Presentations in English”, néhányat említve.

Az első iskolai napon teszt írás szükséges, menynek alapján az Ön számára a legmegfelelőbb üzleti angol nyelvosztályba kerül besorolásra. Tesztírásra online lehetőség is van.

Üzleti Angol

Leckék naponta: Délelőtt 4 lecke: 2×2 lecke 09:00 – 10:30 és 10:45 – 12:15

Leckék hetente: 20 lecke / 15 óra

Intenzív Üzleti Angol

Leckék naponta: Délelőtt 4 lecke: 2×2 lecke 09:00 – 10:30 és 10:45 – 12:15, Délután 2 lecke: 13:00 – 14:30

Leckék hetente: 30 lecke / 22.5 óra

Választható: Egész évben
Szint: Középhaladó szinttől a felsőfokúig
Az órák 45 percesek

Kis létszámú csoport 3, max 8 fő

Magán órák Üzleti Angol

A magán órák kedvezőbb rugalmasságot biztosítanak a hallgató részére a ténylegesen szükséges nyelvterület megtervezésében. Ez a kurzus ideális azoknak a hallgatóknak, akiknek üzleti angolra van szüksége a szakmájukhoz, mint például az Angol Bankügylet, Pénzügy, Számvitel, Reklám, Humán Erőforrás, Menedzsment és Marketing.

Leckék hetente: 20 lecke / 15 óra, 30 lecke / 22.5 óra, 40 lecke / 30 óra
Választható: Egész évben
Szint: Középhaladó szinttől a felsőfokúig
Az órák 45 percesek

Kombinációk:

Általános Angol csoporban 20 lecke / hét + Egyéni Üzleti Angol 10 lecke / hét

Ez az intenzív kombinációs kurzus kezdő szintől a felsőfokúig elérhető. Különösen azok részére ajánlott, akik nincsenek haladó szinten, azonban fejleszteni szeretnék jártasságukat az üzleti angol nyelvismeret terén, Leckék Leckék hetente: (20 lecke / 15 óra/ hét ­+ 10 lecke / 7.5 óra /hét

Választható: Egész évben
Szint: Kezdő szinttől a felsőfokúig
Az órák 45 percesek

Üzleti Angol csoporban 20 lecke / hét + Egyéni Üzleti Angol 10 vagy 20 lecke / hét

Ez a tanfolyam azok számára ideális, akik szeretnék a csoportos órák alkalmán szerzett tapasztalatukat megerősíteni a délutáni órák alkalmával. A magán órák alatt a fókusz speciálisan arra a területre helyeződik, melyet a diák gyakorolni szeretne, illetve további magyarázat szükséges az üzleti Angol nyelv terén.

Ez a kombináció szintén hasznos azon diákok számára, akik fejleszteni szeretnék általánosan az üzleti Angol nyelvterületet, majd a magán órákon a hangsúly speciálisan a szakmai Angolra helyeződik. Bank, Pénzügy, Könyvelés, Reklám, Management, Marketing, Személyügy.

Leckék hetente: (20 lecke/15 óra/hét ­+ 10 lecke/7.5 óra/hét, vagy 20 lecke/15 óra)

Választható: Egész évben
Szint: Középhaladó szinttől a felsőfokúig
Az órák 45 percesek

(Az általános Angol csoportokban, a nyári hónapokban átlagban 8 diák van, az egyéb hónapokban 10. Azonban maximum 12 diák van egy csoportban).

Az Üzleti Angol Kurzus befejezését követően a diákok a következő bizonyítványokat nyerhetik el: BEC (Business English Certificate) Cambridge ESOL Examination: BEC Preliminary (CEFR Level B1), BEC Vantage (CEFR Level B2), BEC Higher (CEFR Level C1).

További információ: BEC Cambridge ESOL Examination: https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/qualifications/business/

https://www.cambridgeenglish.org/examshttps://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/business-vantage/exam-dates/-and-tests/business-vantage/exam-dates/

 

Fő szezon: 2024. július 1-től augusztusr 30-ig.

Az árak euróban vannak meghatározva, 1 hétre.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam díját, regisztrációs díjat, “welcome” csomagot, bizonyítványt, a havi szintfelmérő tesztet, személyes leckéket a diákok igazgatójával minden 2 hétben, hogy figyelemmel kísérje a diákok fejlődését. Ingyenes WIFI. 24 órás rendelkezésre állást.

Tankönyv díja: 35 euró

Állami ünnepnapokon a tanítás szünetel, mely nem kerül bepótlásra, azonban az egyéni kurzuson résztvevő diákok részére más napon kompenzálásra kerül a kimaradt óra.

Extra szolgáltatások: Reptéri transzfer, oda-vissza 50 euró + 15 euró minden egyes személy aki ugyan azzal a repülő járattal utazik. Nemzetközi biztosítás orvosi ellátásra/utasbiztosításra 8 euró/hét. Extra egyéni oktatás 35 euró/lecke.

 

Árlista